Guden Shiva ryger cannabis på en særdeles flot chillum!
Aftageligt mundstykke til hver enkelt, for at sikre hygiejnen.
Lørdag den 13. april 2024 er der Cannabismeditation i Det Rejsende Hus.

Huset står i Veddinge bakker, og meditationen strækker sig fra klokken 17 til ca 22

Kom og oplev en anderledes helaftens meditation, hvor vi vil benytte den grønne urt til at bringe os dybere ind i Nuét og vores egen væren.
Cannabis har en dybere sindsudvidende virkning når man bruger den meditativt - en virkning som er ukendt for mange vestlige mennesker, men som er kendt og brugt i f.eks. den Indiske Hinduistiske kultur, hvor planten er et helligt sakramente for Guden Shiva.
Meditationen er en Chakra-meditation, hvor jeg guider jer gennem kroppens 7 Chakras og hjælper til at bringe jer i resonans med Jordens og Universets åndedrag. Kollektivt åbner vi op for kanalen - vores fællesfrekvens - alt imens der strømmer udvalgt musik ud af højtalerne, til at understøtte meditationen. Der vil også være pauser i musikken, hvor vi kan give lyd med vores stemmer og synge sammen på Universets lyd: AUM.

Meditationen starter klokken 17, så de af jer som skal med tog har mulighed for at nå det sidste mod København.

Jeg bor tæt på Asnæs, hvortil der går tog fra Holbæk. Så hvis du ikke er i bil, kan jeg hente og bringe dig til og fra stationen.

Det er ikke en forudsætning at du har prøvet cannabis før. Blot bring et åbent sind. Meditationen fungerer som tripsitning, ved at du bringer din egen urt med til piben. Hvis du ingen urt har, så kom alligevel - der er helt sikkert nok ;)

Tid: Fra 17 til ca 22.
Pris: 300 kr.
Skriv eller ring til mig for tilmelding - jo hurtigere jeg ved at du kommer, jo bedre! Du får mere information om hvor vi mødes ved tilmelding.DMT ceremoni i Veddinge bakker (Odsherred) lørdag den 20. april 2024, klokken 16 til ca. 22

Dette er en lille intim DMT-Ceremoni i Det rejsende hus med plads op til 4 deltagere.

Om DMT og ceremonien: DMT (eller Dimethyltryptamin) er en ældgammel spirituel vejleder for mennesket. Indtaget alene i fordampet form, kan den give en kraftig bevidsthedsudvidelse i 10-15 minutter, hvor den rejsende vender blikket indad, mens resten af deltagerne mediterer med. Vi indtager det på skift til musik der understøtter stemningen, og der vil være en længere indledende meditationsguidning, hvor vi forbereder os på rejsen.

Program: Vi mødes klokken 16:15 (de af jer som ikke har bil kan blive hentet på en station i nærheden lidt i 16)
Efter en introduktion til ceremonien går vi en lille tur i området - ca. 20 minutter, og herefter starter Ceremonien.
Vær opmærksom på at denne ceremoni ikke er med mad først, som jeg plejer. Derfor er det en god ide at du har spist hjemmefra og evt. har en madpakke med til hjemturen.

Pris: 1100 kr.

Skriv eller ring for at høre om mødested, adresse og tilmelding: Kontakt..
Hvis jeg ikke har mødt dig før, skal vi have en personlig samtale i telefonen inden du kan komme med.

Læs om mere DMT her

Se min dokumentarfilm om en DMT-session her:
Sjælefremkaldelse med svampe, lørdag den 11. maj i en skov nord for københavn

Det bliver holdt i min Lavvu med plads til 6 deltagere

Skoven er nyudsprunget, fuglene synger og nede ved søen kvækker de grønne frøer.
Lavuen – et stort spidstelt - står ved bredden og spejler sig i søen vand.
I løbet af aftenen og natten lyder der sagte musik fra teltet, mens røgen stiger op af åbningen foroven. Inde i teltet ligger en lille flok mennesker omkring bålet og rejser dybt indad i bevidsthedens land. Naturens lyde er omkring dem – elementerne – musikken og bålets knitren – det hele spiller synergetisk sammen til sindenes forløsning.

Sjælefremkaldelsen er Mysterierejsens første grad, hvor mysten rejser dybt ind i sindets ocean og fremkalder sjælen gennem kærlighed og rummelighed for sit eget væsen.
Fortrængning fører til stagnation og ubevidste handlingsmønstre. Kun når du rummer hvad du er, kan du forvandle dig. Derfor går al sand udvikling gennem selv-kærlighed og forståelse. Ved at være tro over for din sjæl, vokser glæden og dit liv får substands.
Svampens ånd vil være din vejleder på rejsen, og vise dig de forhindringer du sætter op for dig selv.

Praktisk: Vi mødes om eftermiddagen, og starter med at save samle brænde og indrette os. Så spiser vi et let vegansk måltid sammen og går en tur i skoven.
Her vil vi bla. mediterer og rense os i skovens energi,
Ceremonien starter ved 19 - 20 tiden og forløber hen over natten. Undervejs vil der være musik som understøtter rejsen, og jeg og min hjælper vil være omkring jer.
I bliver og sover til næste dag, så i er helt hjemme i kroppen, inden i begiver jer tilbage til jeres respektive liv.
Betingelse for deltagelse er, at du har haft en psykedelisk oplevelse før.

Prisen for deltagelse er 2500 kr.

Er du interesseret i at deltage, eller vil du gerne høre mere først, så kontakt mig ved at skrive eller ringe. Hvis vi ikke har mødt hinanden før, skal jeg have et lille møde med dig først, så vi gensidigt kan mærke om du skal med. Derfor må du gerne kontakte mig ekstra hurtigt hvis vi skal nå sådan et møde.
Leder du efter en tripsitter?

Har du planer om at tage et trip med et psykedelisk bevidsthedsudvidende stof, men er i tvivl om hvordan du kan gøre det på den bedste måde? Så er du velkommen til at skrive eller ringe til mig for at få råd og vejledning. Du kan også bestille mig som tripsitter, hvilket betyder at jeg er sammen med dig, mens du tager på din indre rejse (på et stof du selv har anskaffet). Jeg tager hånd om alt det praktiske, såsom at have styr på musik og lave the eller passe bålet (hvis det er udenfor), udover at være der som støtte og rejsefælle for dig. Som tripsitter kan jeg både arbejder terapeutisk og shamanistisk, samt guide dig gennem bevidsthedstransformationer, hvor der er brug for det.Som noget ekstra tilbyder jeg også to-personers psykedeliske rejser. Mit hus er nemlig perfekt bygget til det!
Med mine tre senge omkring brændeovnen passer det med at jeg guider og tripsitter to rejsende.
Og det er en fordel at de to kender hinanden, så hjertet og rummeligheden for hinanden er på plads ❤
For nyligt tripsittede jeg netop to mænd som var gamle venner. De ville gerne både rejse indad i dem selv og inteagerer sammen under trippet, så vi aftalte at der ville være masser af tid til at flyde i et ordløst space, og lejlighedsmæssigt tid til at flyde op til overfladen og dele oplevelser med hinanden. Her kunne også foregå inteaktioner og energiarbejde mellem de rejsende. Jeg iordsatte hvornår der var tid til hvad, når jeg mærkede behovet.
Det blev en rigtig god dynamik i trippet!
Og så er der også en økonomisk fordel i at trippe med en ven. Det er billigere end hvis du skulle tage en rejse alene hos mig. Så har du en ven/veninde som du gerne vil dele en psykedelisk rejse med, så ring/skriv for at høre om mulighederne.
Til toppen