Radio Jorden Kalder!

Det Vilde Liv er i æteren - i første omgang som lydfiler du kan høre når det passer dig, på høretelefoner eller ud af gode højtalere i din stue.
Radio Jorden Kalder! vil byde på forskellige meditationer og erkendelsesrejser, der har sit udspring fra den planet vi alle er en del af.
Rigtig god fornøjelse!


Kan du lide hvad du hører og har lyst til at give en donation? Så klik her HERDet Vilde Livś Julekalender 2020

1-2. december: Mayas spind - Verdensillusionen.
Denne meditation er bedst når du sidder i meditationsstilling med ret ryg og lukkede øjne. Lad musikken spille og følg guidningen trin for trin på denne erkendelsesrejse.

Musikken er nummeret Fibonacci forest af Pardon my Fractals, spillet af Frans Bølling og Kenneth Møller Larsen. Hør mere HER

3-4. december: Den lille død
Denne meditation er en stærk udrensning i hele dit energisystem. Sid gerne i meditationsstilling med ret ryg og lukkede øjne, og følg guidningen trin for trin på denne erkendelsesrejse.

Musikken er af Vangelis Memories Of Green og af Solar Fields Almost there. Fuglestemmerne er optaget ved Erum Kloster en tidlig forårsmorgen.

5-6. december: Rejsen til Jordens indre
Skal vi tage afsted?

Musikken er nummeret Aldebaran af Pardon my Fractals, spillet af Frans Bølling og Kenneth Møller Larsen. Hør mere HER

7-8. december: Hjerternes fest
Mærker du hvad dit hjerte føler? Tag med på en rejse ind i hjertet og sans verden igennem det.

Musikken er nummeret Light of Altair af Pardon my Fractals, spillet af Frans Bølling og Kenneth Møller Larsen. Hør mere HER

9-10. december: Rejsen til Galaxens centrum
Lige derude, uden for vores atmosfære - der begynder resten af Universet. Lad os tage afsted, og se hvor langt vi kommer..

Musikken er nummeret Tibetan Enigma af Pardon my Fractals, spillet af Frans Bølling og Kenneth Møller Larsen. Hør mere HER11-12. december: Vinterdvale
Jeg er taget ud i skoven for at tage dig med i en meditation ind i naturen og al det liv som du er en del af..

Musikken i slutningen af meditationen er lavet af Frans Bølling og nummeret hedder Lysfesten.13-14. december: Lussi is in the sky!
Den 13. december er dagen hvor børn går med lys og synger i Luciaoptog. Lucia er dog langt ældre end den kristne tradition.. det vidner historien om Lussi - eller Lussekællingen fra Skandinavien om. Hun flyver som Midvinter-ånden gennem vinternatten og bringer gaver til dem der har fortjent det.. Vi tager med Lussekællingen og får et vildt ridt på hendes kost.

Naturlyde som kommer hist og her, er mine optagelser. Musikken er nummeret Road to Arraccis af Frans Bølling.


15-16. december: Katarsis
Denne meditation var egentlig bare en opvarmning for mig selv, efter at brønd-dækslet til inspirationskilden havde været lukket i 3 dage..
Jeg var på nippet til at skrive til jer at Julekalenderen var slut, - at der var lukket for det varme vand, og at jeg åbenbart havde voldtaget min egen kilde.. Men så sprang låget af med denne tale!
Måske den også kan hjælpe dig når du har præstationsangst?

Musikken er nummeret Remedies for nine Revolutions af Pardon my Fractals, spillet af Frans Bølling og Kenneth Møller Larsen. Hør mere HER
17-18. december: Sjælen og Ånden
Som selvrefererende væsener polariseres vi i at være beskueren og det beskuede. Er du din sjæl - eller ser du på din sjæl? Og hvad gør det dig til, når du ser på den udefra?
Alkymisterne i middelalderen talte om Ånden og Sjælen - en jordisk og en kosmisk version af dig selv, som forenes i livet gennem kærlighed til Selvet. Som bevidsthed kan du skifte mellem at opleve fra den ene og den anden side af dig.

Musikken er nummeret Absyrthos af Pardon my Fractals, spillet af Frans Bølling og Kenneth Møller Larsen. Hør mere HER

19-20. december: Dit indre barn - selvhealing
Har du prøvet at heale dig selv i fantasien? Her er en meditation hvor du lærer at bruge dine drømmehænder til at mærke dig ind i muskler, knogler og følelser med blidhed og kærlighed

Musikken er nummeret Fibonacci forest af Pardon my Fractals, spillet af Frans Bølling og Kenneth Møller Larsen. Hør mere HER

21-22. december: Fællesbevidsthed
Tiden stopper på årshjulets knivsæg.. Her kan vi synke helt ind i fællesbevidstheden - kube-intelligensen og mærke menneskesjælens plads i Jordens hjerte.

Musikken er nummeret Garden of Paradise af Steve Hillage.
23-24. december: Juleaften ~ At træde ind i Mytetid
Dagene fra Vinter-Solhverv til at vi springer ind i det nye år, er en tid uden for tiden. Vi befinder os i mytetid, hvor ugedagene bliver sat ud af kraft og istedet taler vi om at vi har "lille-juleaften", "Juleaften" samt første og anden Juledag. I tiden uden for tiden kan vi atter tage del i den skabelse af Universet, som vi har været med til siden tidernes morgen.

Musikken er nummeret Four Ever Rainbow af Steve Hillage.