Sjælefremkaldelse

Sjælefremkaldelse er en psykedelisk rejse, hvor du får mulighed for at dykker ned i det underbevidstes hav og finde dig selv. For rejsen gælder samme forholdsregler som ved tripsitning af psykedeliske rejser, - som du bør læse grundigt igennem, inden du fortsætter læsningen her.
Sjælefremkaldelse kan arrangeres både for enkelt-personer samt for grupper.


Den skumfødte Venus malet af Paul Gustav Fischer i 1899


Navnet til Sjælefremkaldelsen kom til mig for nogle år siden, da jeg lagde mærke til den mærkbare ændring der skete med folk der brød igennem på et dybt trip. Noget ved glimtet i øjnene, smilet, og måden de kunne se både dyriske og barnlige ud, fik mig til at forstå at sjælen var trådt helt frem i kødet og kiggede ud. En mærkbar øgning af tilstedeværelse og ægthed strålede fra dem, som om de aldrig før havde levet og sanset som NU!

I de Sjælefremkaldelser jeg faciliterer, vil du rejse dybt ind i dig selv med svampe eller et andet entheogen som guide. Flydende - på en nøje tilrettelagt playliste af musik, der bringer din bevidsthed på rejse, blandet med mine egne optagelser af forskellige naturlyde - vil du smelte gennem normal-tilstandens grænser. Undervejs møder du alt hvad du er og hvad der eventuelt står i vejen for dig. Her er det dit arbejde at rumme og opleve de følelser og billeder du møder. Jeg vil arbejde både terapeutisk og shamanistisk, og hjælpe til at åbne rummet mentalt op. Hvad der kommer op i dig er dine egne kanaliseringer af din sjæl. Der er nemlig sådan med sjælemasse, at den kan antage alle former, alt efter hvordan du har det med den. Elsker du den, bliver den det skønneste, men frygter du den, antager den alle de truende former som din rædsel kan fremmane. "Dæmonerne" i vores indre er dog intet andet end den bortviste og fraspaltede sjælemasse, som vi ikke vil tage ind i vores hjerter. Åbner du dit hjerte for det du undertrykker af din sjæl, vil du tage de fraspaltede sjæle-dele hjem i dit indre igen. På den måde bliver du HEL.

Lidt om at indtage psilocybinholdige svampe:
Et dybt trip behøver ikke at betyde, at man har taget en gigantisk dosis svampe eller andet psykedelika. Det handler også om at åbne op og udnytte det trip man har taget. Jeg har set mange som tog flere svampe end de kunne kapere, og i de tilfælde fik det dem blot til at falde hen i en beruselse og døs, mens jeg også har set folk der kunne bryde igennem til det store trip på kun en lille dosis. Det handler altsammen om hvor du lige er den pågældende dag, samt hvor dygtig du er til at udnytte, at de mentale døre går op. Er du dygtig nok til at gå igennem en dør som står på klem, kan du komme lige så meget ude i det fri, som hvis døren bliver blæst op og står på hvid gab. I begge tilfælde kan du dog også bare blive inde i huset i din safe-zone og ignorere at svampene inviterer dig ud og lege.

Hvor foregår det?
I sommerhalvåret kan det både foregå både indenfor hvor jeg bor og udenfor i min Lavvu, som jeg sætter op i skoven. Lavvu er navnet på et samisk spidstelt, hvor der kan være bål i midten. Jeg har musikanlæg med, og holder gang i bålet mens du er på rejse.
I vinterhalvåret foregår det indendørs hos mig på Sjællands odde. Inden trippet - som foregår om aftenen og natten - spiser vi noget godt vegetarisk mad og går en tur i skoven eller andet natur. Dette er godt for at tage noget af naturens energi med hjem og ind i trippet. Samtidig giver du din krop noget styrke ved at bevæge dig, før du skal rejse på de indre planer.

Hvordan kommer jeg med?
Hvis du tilmelder dig en Sjælefremkaldelses Gruppeceremoni, som bliver annoncerer i kalenderen og på forsiden, vil jeg gennem en samtale sikre mig, at du har prøvet et psykedelisk trip før, samt at du forstår hvordan man indgår i en gruppeceremoni med andre mennesker.
Hvis du ønsker at rejse alene med mig som tripsitter, behøver du ikke have prøvet en psykedelisk rejse før. Jeg vil dog stadig gerne have en personlig samtale med dig først, så vi begge kan se og mærke om det er en god ide at rejse sammen.

Skriv eller ring hvis du er interesseret og ønsker mere information. For alle mine psykedeliske rejser, hvor jeg er tripsitter, gælder det samme som der står i afsnittet om tripsitning af psykedeliske rejser, at du selv står for anskaffelse af entheogenet.