Det Vilde Liv puster lyset ud..

 


 

- når der er meditation hver torsdag i Januar, februar og marts måned klokken 19-22.

 

Det er Vinter og den mørkeste tid på året. Tiden for vinter-depression, lysterapi og skjulte vane-laster som vi dyrker, mens vi giver mørket og vores dalende seretonin-niveau skylden.. men er det virkelig sandt?
På dette meditationskursus vil vi gå kontra på vinter-depressionen og kravler endnu dybere ind i mørket, for at se hvad det skjuler.. Jeg har til lejligheden skabt et mørke-tempel hvor al lys kan slukkes og lukkes helt ude, så vi kan mediterer i fuldstændig mørke, uden at en eneste foton kan forstyrre opmærksomheden! Dette vil forstærke meditationen betydeligt, da total mørke virker bevidsthedsudvidende.
Sted:
I et anneks beliggende i en mørk baghave, ned til den fugtige Damhusengen i Vanløse, kravler vi ind i den dybeste helligdom, for at stå ansigt til ansigt med et grænseløst univers. I fuldstændig mørke og fravær af fotoner, kan vi nemmere give slip på ideen om et fysisk og adskildt Univers, og åbne op for unavngivende sanser.
Annekset ligger 10 minutters gang fra Vanløse station.

Indhold:
Meditationsforløbet vil bla. byde på en lang og dybdegående chakra-meditation - den samme jeg laver i Cannabis-meditationen - dog uden hjælp af bevidstheds-udvidende urter.. kun mørket vil hjælpe os til at udvide bevidstheden.
Chakrameditationen vil typisk tage omkring 1 1/2 time, hvor vi giver os god tid til at gå ind i de forskellige energi-centre i kroppen og arbejde energien opad. Det er en kraftig meditation som kan løse op for traumer, vække hukommelse og kropstilstande fra tidligere perioder i livet samt give energiforløsninger af orgastisk karakter.Chakramediationen jeg guider, er akkompagneret af udvalgt musik jeg har flettet sammen. Derudover vil vi også lave andre meditationer hver gang.

Tilmelding og pris:
Du kan betale for en måned af gangen (4 gange) hvor hver måned koster:
400 kr (arbejdende) eller 300 kr (pensionister arbejdsløse og studerende).

Du kan også betale for både februar og marts til sammen for:
700 kr (arbejdende) eller 600 kr (pensionister arbejdsløse og studerende).

Det skal siges at jeg holder fri den 2. februar, så februar måned kommer til at gælde fra den 9/2 til den 2/3 (fire gange), og marts måned tæller fra den 9/3 til den 30/3 (også 4 gange).

Du tilmelder dig ved at skrive/ringe til mig, og indbetale beløbet på konto: 8418 8929713258.

Vi ses? Øh.. nå nej, det er jo mørkt!


Til toppen