Galleri

Velkommen i Galleriet! Her samler jeg lidt af det jeg har været med til i tidens løb, og det jeg selv har lavet. Her er videoer med foredrag og interviews af mig, radioprogrammer og billedalbum, og her er videoer jeg selv har lavet som reklame for- og oplysning om Det Vilde Liv.
God fornøjelse!


Dette er et interview af min kult-søster Morgan tilbage fra sommeren 1988. Jeg har taget interviewet med her, fordi hun så godt beskriver kulten og hele det verdenssyn vi havde. Morgan er omkring 24 år da hun laver interviewet. På samme tid er jeg 17.
Du kan læse mere om Kulten HER

Svampe retten til rusen - Et radioprogram fra P1 i Klubværrelset fra den 7. november 2006, hvor bl.a. jeg bliver interviewet for at fortælle om psilocybin svampe og hvordan de virker.

Billeder af Spids Nøgenhat 2012

Video Interview: Med Fanny på svampejagt for at finde Spids nøgenhat, 2013 (Finding Psychedelic Mushrooms

Video af Debatmøde i Den Magiske Have den 21. november 2013: Jeg var med i panelet med Jacob Moth og Anders Højhus, da vi skulle svare på spørgsmål om psykedeliske stoffer.

Mit foredrag om den Psykedeliske Oplevelse til Psykedelisk Symposium i Doomen i København 2015.

Dette er en Dokumentarfilm jeg lavede i september 2015. Den hedder "DMT - Optagelse af en privat ryge session et sted i Danmark"

Dette er en trailer jeg lavede efter Psycedelia.dk have været i H. C. Ørstedparken på Kulturnatten i 2015.

Her fortæller jeg om tre forskellige trip til Psychedelias arrangement på Kulturnatten i H. C. Ørstedparken på Kulturnatten i 2015.

Forfilm til arrangement i Huset den 29/1 - 2016 med Skovsyren og Bålfortællinger

Dette er en lille film som giver et godt indtryk af hvad skovmeditation er. Den er optaget i foråret 2016.

Dette er det forjættede 10. afsnit som DR cencurerede fra Podcast serien "Operation Menneskejagt". Her spiser Rane Willerslev og Morten Nielsen svampe med mig, for at finde ind til sandheden om livet. Det skete i juli 2016. Selvfølgelig skulle jeg finde afsnittet uploadet på nettet på Psychedelia.dk - Websitet hvor folk deler erfaringer om diverse stoffer - og tænker selv! Tak Psychedelia!

Dette er en lille reklamefilm som forklarer hvorfor meditation på arbejdspladsen er en god ide. Reklamefilmen blev færdig i august 2016.

Dette er et uddrag fra en optagelse af en cannabismeditation, der foregik i en skov i lavvuen i april 2017.

Mettes Hjørner med Fanny, optaget den 25. september 2017

Her er en række lydoptagelser fra Cannabismeditationen den 15. oktober 2017.