Mysterierejser ~ Årstidens Riter


På Mysterierejserne kobler vi os til årets hjul og lader os gennemstrømme af de transpersonlige jetstrømme der eksisterer som hollistiske energikonstellationer i det mindste og det største. Myterne bliver levene når de træder ud af fortællingen og ind i NUet gennem dig og mig.

På Mysterierejserne vil vi ofte indtage entheogener, så derfor gælder samme forholdsregler som ved tripsitning af psykedeliske rejser, - som du bør læse grundigt igennem, inden du fortsætter læsningen her.
Mysterierejser er altid for grupper.Årets hjul

Årstidsriter er kraftfulde mærkedage for vores bevidsthed, idet vi kan gå i resonans med jordens konstellation til solen, og opleve os selv som holistiske væsner, der findes i det største og i det mindste. Dagene er velegnet til kollektive fokuseringer, ritualer og meditationer, dans og trance. Giver vi et øjeblik slip på vores lille afgrænsede opfattelse af os selv som enkeltindivider, kan vi med vores bevidsthed kobles til dette store kollektive årshjul, og lade de helt store energier gennemstrømme os.

Vi har at gøre med ceremonier, som adskiller sig fra Sjælefremkaldelsen på følgende måde: I sjælefremkaldelsen graver du dig ind til din sjæl og genskabes som en mere autentisk dig. I Mysterierejsen genfinder du dig selv som en del af verdensbevidstheden – transpersonlig og evig, hvor du inspirerer folkemængder såvel som galakser.

Forskellen er perception. Hvem er det der ser ud af dine sanser? Er det dit jeg - din personlige sjæl? Eller er det de guddommelige arketyper der spiller gennem dine følelser og som er aspekter af din sjæl (som din sjæl resonerer mere eller mindre med?) Når du kender din sjæl kan du åbne op for det transpersonlige og lade Guderne/arketyperne strømme igennem.

For at komme med til en Mysterierejse skal jeg sikre mig at du ved hvordan du navigere i den psykedeliske tilstand, samt at du forstår hvordan man indgår i en gruppeceremoni. Det er obligatorisk at du har prøvet en psykedelisk rejse før.

Hvor foregår det?
I sommerhalvåret vil det oftest foregå i min Lavvu jeg sætter op i skoven. Lavvu er navnet på et samisk spidstelt, hvor der kan være bål i midten. Jeg har musikanlæg med, og holder gang i bålet mens vi rejser sammen.
I vinterhalvåret foregår det indendørs hos mig et sted i Nordsjælland. Inden rejsen - som foregår om aftenen og natten - spiser vi noget godt vegetarisk mad og går en tur i skoven eller andet natur. Dette er godt for at tage noget af naturens energi med hjem og ind i trippet. Samtidig giver du din krop noget styrke ved at bevæge dig, før du skal rejse på de indre planer.

Hvordan kommer jeg med?
Du holder øje med kalenderen eller mit nyhedsbrev og tilmelder dig ved at kontakte mig skriftlig eller telefonisk. Hvis jeg ikke har set dig før, vil vi have et møde først, før jeg kan sige om du kan komme med.


Næste Mysterierejse: 13. december 2018: ~ Mens vi venter på Solen ~


Mysterierejser jeg ind til videre holder:
Samhain ~ Rejsen til Hel            Mens Vi Venter På Solen            Imbolg ~ Tilblivelsen