Efterår.
Efteråret er kommet snigende, lidt efter lidt i ryk
-er det rykket ind på mig
Og jeg, som kører efter sommer planen, bliver tvunget til at skifte kanal.

Langsomt bliver livet mere og mere skingert,
til det kører ud i det groteske
kører af sporet
hvor intet virker som det plejer
og hvor et ekko af fordømmelse hænger ved hver en handling.

En verdensorden bryder sammen
Krakelere i sin størknethed
og gennem sprækkerne siver forfaldet ind som en sort masse, der opløser alt.
En ur-energi, hvorfra alt udspringer
en ur-energi hvortil alt opløses
-vender tilbage til sit udgangspunkt

Det er tid at skifte kanal.

Den Første Mysterierejse:
Samhain ~ Rejsen til Dødsriget


Samhain er tiden omkring den 31. oktober – Alle helgenes aften – og er måske Årshjulets mørkeste og mest konfronterende ceremoni. Det er tiden hvor natten haler ind på dagen i sådan en grad, at livet nu synker tilbage i jorden. Træer taber deres blade og indstiller sig på vintersøvn. Urter dør eller trækker sig tibage i deres rødder. Frø er kastet og venter på tegn fra solen før de kan spire.
Selvet trækker vejret ind og holder det. Kalder sjælene tilbage fra overfladen af jorden, og høster livets erfaring, før en ny cyklus sættes i gang ved vintersolhverv.

I denne tid er grænsen mellem liv og død meget tynd. Porten til dødsriget står åben for den der tør rejse igennem, og de levende og døde kan mødes for at udveksle visdom og erfaring. Som de døde kan vandre på jorden, således kan de levende rejse til dødsriget og frisætte deres sjæl. Det er dog vigtigt at bemærke, at rejsen til dødsriget betyder egoets død – ikke kroppens!

Jeg holder Mysterierejsen Samhain natten mellem den 27. 28. oktober, samt på den originale Samhain nat mellem den 31. oktober og 1. november.
Jeg holder det to gange i år fordi flere ikke kan på en onsdag, hvor den rigtige dato er. Den 27. slutter sommertiden, så vi får en time forærende.
I aftenens seance rejser vi som en tømmerflåde ned af jordens underjordiske floder til det allerhelligste: Helvede som ifl. Nordisk mytologi betyder den hele-viden. Det er der hvor jordens drøm er intakt og sjælene er et. Her må vi give slip på alt det kendte og alt hvad vi identificerer os med, for at komme gennem porten til underverdenen. Hjem til HEL – Din egen sjæls udspring.

Det er en misforståelse at Helvede er hjem for ondskab. Men Helvede er blevet identificerer med ondskab, fordi vi på denne side af porten føler dødsangst for at træde over på den anden side og ind i dødens rige. At se gennem dødsrigets port med angst, kan få vældige dæmoner til at træde frem. Vi ser dog blot hvad vi frygter, og på den måde bliver dødsporten til vores personlige skærsild, som vi lutres i, før vi kan træde om på den anden side. Ved at omfavne de dæmoner vi ser og oplyse dem med bevidsthed og kærlighed, transformeres de og illusionen brister.

En tale til sjælen..


Skriv eller ring til mig for at tilmelde dig og høre om pris.Tilbage til oversigt over mysterierejserne