Meditation

I denne sommer 2020 holder Det Vilde Liv atter meditationskurser!
På alle onsdage i august og den første onsdag i september, vil der være kombineret Skovmeditation og Kraftjagtskursus i Frederiksdal ved Bagsværd sø.
Fra oktober planlægger jeg et indendørs meditationsforløb i Vanløse (mere om sidstnævnte snart).
Herunder kan du læse mere om kurserne og melde dig til.
Skovmeditation og Kraftjagtskursus i Frederiksdal


Periode: onsdage fra den 5. august til den 2. septbember 2020
Tidspunkt: 19 - 21:30

På onsdage i hele august og første onsdag i september holder jeg Skovmeditation og Krafjagts kursus i Frederiksdalskov ved Bagsværd sø og Furesøen (læs om Kraftjagt HER).
Vi mødes klokken 19 hvor Kulhusvej støder op til Nybrovej (se kort). Her er der en parkeringsplads til dem der kommer i bil, og bus 191, der går fra Lyngby station, standser 50 meter derfra.

Meditation og Kraftjagt

Skoven er dybere end de fleste aner. Når vi opdager at bevidstheden er derude og ikke kun inde i os selv, vågner verden og bliver levende. På den måde bliver rejsen ind i skoven ikke blot fysisk, men også mental. Hvor dybt du går afhænger af hvor meget du giver dig selv lov til at rokke ved din definition af virkeligheden.

En klog person sagde engang at opmærksomheden skaber verden. Her vil jeg tilføje at erkendelser er som nøgler, der kan få nye aspekter af verden til at åbne sig.


Hver onsdag laver vi en række forskellige meditationer i skoven. Vi vil lave gående meditation, meditation på indre-stilhed, kramme træer, lave Kundalini-meditation og trommerejse. Vi vil også meditere i træer, og som mørket falder på i sidste halvdel af august, vil vi tage vi på kraftjagt i tusmørket, eller tænde bål og meditere med ilden.

Der er intet vejr som er forkert. Kun påklædningen kan være det, så husk at tjek vejret, og tag regntøj med hvis det bliver regn.
Hvis det blæser kan vi f.eks. meditere på vinden, og rejse med den gennem træernes syngende grene. Og hvis det regner kan vi pakke os ind i vores regnslag og sidde på skovbunden og mediterer til lyden.


Pris og tilmelding:
Det koster 850 kr at deltage i kurset som består af 5 x 2,5 timers undervisning. Du er tilmeldt når du har indbetalt pengene på min konto. Kontooplysningerne får du, når du skriver eller ringer til mig.

Til toppen