Meditation

I øjeblikket holder Det Vilde Liv ikke nogen fast ugentlig meditation, men planlægger at starte et hold op igen i løbet af 2019. Jeg har mange teknikker og ideer i ærmet som jeg har lyst til at udforske med jer, så hold øje med kalenderen og nyhedsbrevet!
Nedenstående beskriver den meditation jeg holdt for et par år siden.


Cirkelmeditation

Giv dig selv et skub i ryggen, og kom igang med en fast meditations-rutine! Ved at gøre det en gang om ugen, vil du opdage at det bliver gradvist lettere at give slip på tankerne, og lave et opmærksomheds skift fra "fysisk form" til "energitilstand". I energitilstanden kan du arbejde med din psyke og transformere det der er stagneret, og du kan række uden for din egen personlige cirkel og mærke andres energi og de stemnings-felter vi kollektivt danner.

Om meditationen
Cirkelmeditationen foregår indenfor, hvor vi sidder i en cirkel med et stearinlys i midten. I meditationen giver vi slip på vores tids-ophængte hverdag, og træder ind i nuét hvor vi neutralt kan observerer følelser, tanker og kropsfornemmelser, uden at skulle finde en løsning på de problemer der måske optager os. Det giver sindet ro at give slip, og efter et stykke tid følger en større klarhed.

I løbet af aftenen arbejder vi med flere del-meditationer, og undervejs vil der vil være masser af vejledning og teori. Mellem de forskellige meditationer holdes der runder, hvor vi har mulighed for at sætte ord på oplevelsen og få feedback fra mig og hinanden.

Til Cirkelmediationen vil vi benytte os af forskellige meditationsmetoder der står i listen nedenfor. Du kan klikke på hver af punkterne for uddybende forklaring. Der vil blive brugt 2-3 metoder pr gang:

Hvornår?

I kalenderen kan du se hvornår cirkelmeditationen bliver holdt, og du kan følge med i, om der er nogen aflysninger.

Efter Cirkelmeditationen klokken ca. 21.30 er der mulighed for at blive en halv time ekstra til en kop the og snakke.

Til toppen